MUKES Mukula in English

Mukula on perunaa muistuttava stressipallo, joka valmistetaan yhteistyössä moninaisten eläkeläisyhteisöjen kanssa. Stressin lievittämisen lisäksi Mukulat toimivat loistavasti iloa tuovina kodin koristeina. Mukula-projektin kaikki tuotot menevät moninaisten eläkeläisyhteisöjen käyttöön, yhteisöllisen toiminnan tukemiseksi. Päätavoitteena on tarjota heille mahdollisuus järjestää yhteisöllisyyttä nostattava ruuanlaittohetki, kustantaen kaikki kulut. Ruuanlaittohetki olisi erityisesti kohdistettu moninaisille ikäihmisille, jotta he voisivat viettää mukavaa aikaa muiden kulttuuritaustoihin tutusten.

 

Mukuloiden tarina: Kerran syrjäisellä pohjoisen perunapellolla Suomen lumisten metsien keskellä kasvoi erityinen lajike perunoita, joilla oli ainutlaatuinen kyky tuoda iloa ja voimaa ihmisille. Nämä sisukkaat ja periksiantamattomat mukulat olivat kestäneet talvisen kylmyyden ja lumihanget, ja kun kevät koitti, ne ponnistelivat yhteisvoimin esiin maan uumenista valmiina auttamaan maailmaa.

Mukulat osoittivat, että yhdessä tekeminen ja yhteistyö voivat synnyttää jotain todella merkityksellistä ja hyvää. Näiden sisukkaiden mukuloiden tarina onkin kertomus siitä, miten yhteisön voima ja yhdessäolon arvo voivat muuttaa maailmaa ja tuoda iloa kaikille.

 

Liity mukaan: Jos kiinnostuksesi heräsi toimintaan liittyen, haluaisimme kutsua sinut mukaan mukuloiden tekoon. Mukuloiden virkkaaminen on hauskaa, ja niitä tekemällä olet mukana tukemassa moninaisten eläkeläisyhteisöjen merkityksellistä ajanviettoa sekä yhdessäoloa. Tästä löydät OHJEET mukuloiden virkkaamiseen.

Kun olet virkannut mukulat, ota yhteyttä Siiri Jaaksoniin sähköpostitse siiri.jaakson@mukes.fi sopiaksesi palautuksesta ja järjestelyistä. Kiitos osallistumisestasi ja tervetuloa mukaan!

Löydä Meidät sosiaalisesta mediasta: Mukula FacebookMukula Instagram, Mukula TikTok

 

Mukulat ovat virkattu yhteistyössä Etelä-Espoon Eläkeläiset ry:n kanssa.

Hopeahapset.com


Myynnissä olevat Mukulat

Mukuloiden ovat n. 3-7cm pituiset. Jokainen Mukula on käsityöllä tehty ja on omanlainen.

Jos sattumalta käy näin, että valitsemasi Mukula on jo myyty, otamme sinuun yhteyttä ja tilamme uuden tai voit valita olemassa olevista.Oman Mukulan ostaminen on helppoa! Voit tehdä sen seuraavasti:

  1. Valitse Mukula: Tutustu erilaisiin Mukuloihin ja valitse se, joka puhuttelee sinua eniten ja täytä lomake tästä. Jokainen Mukula on yksilöllinen ja niillä on oma numeronsa.
  2. Maksuohjeet: Voit maksaa 10€ tai enemmän toiminnan tukemiseksi, Mukesin tilille FI26 1544 3000 2602 78. Postikulut sisältyvät hintaan.
  3. Vahvista tilaus: Kun maksu on suoritettu, saat vahvistuksen tilauksestasi ja Mukula lähetetään sinulle postitse.

Kun olet suorittanut nämä askeleet, Mukula lähetetään sinulle, ja olet samalla tukenut moninaisten ikäihmisten yhteisöllistä ruuanlaittohetkeä.

Ostetut Mukulat postitetaan joka viikko perjantaisin. Kiitos, että olet mukana tukemassa tätä merkityksellistä hanketta!

Jaa ostamasi Mukula #MukesMukula tai kerro meidän somessa kokemuksestasi!

 

Jos haluat ostaa Mukulan täytä lomake tästä: Lomake

Hinta: 10€ tai enemmän sis. postikulut.

 

Kulttuurinen Moninaisuus -Muistikeskus ry

Kumpulantie 1, 00520 Helsinki

IBAN: FI26 1544 3000 2602 78

BIC/SWIFT: NDEAFIHH

Pankki: Nordea Bank Oyj

Y-tunnus: 3166879-1

Sähköposti: siiri.jaakson@mukes.fi

 

Jos sinulla herää kysymyksiä voit soitta Siiri Jaaksonille numeroon: +358 400 250 404.

Usein kysytyt kysymykset: UKK

Lähetä palautetta Mukuloihin liittyen: Palautekysely


Mukula-ruokapiiri

Mukula-kampanjan keräämillä varoilla järjestimme ensimmäisen Mukula-ruokapiirin Matinkylän naapurustotalolla 23.5.2024 yhteistyössä Etelä-Espoon eläkeläiset ry kanssa. Ruokapiiri tarjosi eri kulttuuritaustoista tuleville ihmisille mahdollisuuden kohdata ja luoda yhteisöllisyyttä yhteisen ruoanlaiton intohimon kautta. Tapahtuma oli erittäin onnistunut, ja siitä kuuluu iso kiitos kaikille Mukula-kampanjaa tukeneille! Suunnitteilla on jo seuraava Mukula-ruokapiiri.


Yhteistyökumppanit:

Mukulat tehdään yhteistyössä Etelä-Espoon Eläkeläiset ry:n kanssa. Etelä-Espoon Eläkeläiset ry on 60-vuotias yhdistys, joka tarjoaa monenlaisia harrastusmahdollisuuksia viikon jokaisena arkipäivänä. Heidän toimintaan lukeutuu askartelua, laulua, liikuntaa, pelejä ja muuta mukavaa yhdessäoloa. Lisäksi toimintaan lukeutuu matkustelua sekä kulttuurikäyntejä.

Hopeahapset.com