Ota yhteyttä

 

 

Kulttuurinen Moninaisuus -Muistikeskus ry  MUKES

 

Kumpulantie 1, 00520 Helsinki

Y-tunnus: 3166879-1

 

+358 400 250404

info@mukes.fi

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

MUKES henkilöstö

Siiri Jaakson

Toiminnanjohtaja

Kulttuurinen Moninaisuus -Muistikeskus ry

+358 400 250404

siiri.jaakson@mukes.fi
www.mukes.fi

 

 

 

Anne-Ly Palosaari

Hankevastaava

Kulttuurinen Moninaisuus -Muistikeskus ry

Jututtaja-hanke

+358 400 251222

ann-Ly.palosaari@mukes.fi 

www.mukes.fi

 

 

Alec Milo-Matias Syrjäläinen

Järjestöavustaja

Kulttuurinen Moninaisuus -Muistikeskus ry

+358 400 149214

milo.syrjalainen@mukes.fi

www.mukes.fi

 

MUKES hallitus

 

Sari Heikkinen, hallituksen puheenjohtaja

FT, sosiaaligerontologi
 

 

Olen Sari Heikkinen ja koulutukseltani FT, sosiaaligerontologi. Työskentelen tällä hetkellä tutkimusohjelmajohtajana Laurea-ammattikorkeakoulussa. Minua kiinnostavat ikääntymisen ja moninaisuuden kysymykset. Kulttuurinen Moninaisuus-Muistikeskus ry:n hallituksen puheenjohtajuuden lisäksi kuulun Omaisneuvon ohjausryhmään. Pidän tärkeänä vapaaehtoistyötä ja koen, että tekemällä sitä voimme olla edistämässä yhteistä hyvää. Olen iloinen, että saan antaa oman panokseni MUKES:n toimintaan.

 

 

Nina Pellosniemi, hallituksen varapuheenjohtaja

geronomi

 

Olen Nina Pellosniemi. Työskentelyni kulttuurisensitiivisen muistityön parissa alkoi ETNIMU-toiminnan suunnittelijana vuonna 2018. ETNIMU-toiminnan päätyttyä perustimme Siirin Jaaksonin ja Urve Jaakkolan kanssa MUKES ry:n. Työkuvioni ovat vieneet minut toisiin tehtäviin, mutta mielenkiinto ja innostus kulttuurisensitiivistä muistityötä sekä aivoterveyden edistämistä kohtaan ei ole laantunut. Saankin seurata ja tukea tiiviisti MUKES-toimintaa yhdistyksen hallituksen varapuheenjohtajana.

Väestön ikääntymisestä sekä sote-alan haasteista puhutaan paljon. Harvoin kuitenkaan keskusteluissa nousee esiin kulttuurisensitiivisyys tai moninainen muistityö. Tämä aihe tulisi tehdä näkyväksi ja ottaa osaksi keskusteluja. Suomi on moninainen maa ja eri kieli- ja kulttuuriryhmien edustajien osuus kasvaa myös iäkkäidemme keskuudessa. Muistisairaus ei kysy kenenkään taustaa. Erityisen tärkeänä pidän, että kulttuurisensitiivinen työote ja moninainen muistityö otetaan osaksi sote-alan opintoja.

 

Anne Waweru, hallituksen jäsen

geronomi

 

Annella on Geronomi tutkinto Ammattikorkeakoulu Arcadasta, Helsingistä, ja hänellä on todistettavaa kokemusta sosiaali- ja terveysalan hankkeiden toteuttamisesta, ehdotusten ja raporttien kirjoittamisesta, hanketietojen keräämisestä ja analysoinnista (laadulliset ja kvantitatiiviset), yhteisö resurssien mobilisoinnista ja koulutuksesta, seurannasta ja arvioinnista terveydenhuollon ja sosiaalityön projekteissa. Tällä hetkellä hän työskentelee sosiaaliohjaajana Helsingin kaupungilla. Anne tuo myös MUKES-pöytään rikkaan kokemuksen työskentelystä erilaisista taustoista tulevien ihmisten kanssa.

 

 

Natalia Sobenina, hallituksen jäsen

 

 

Olen Natalia Sobenina. Koulutukseltani olen mediainsinööri ja aine opettaja. Olen toiminut Suomen venakankielisten Liitossa projektikoordinaattorina ja digiosajana vuodesta 2018. Olen perustanut Vantaalle vuonna 2014 "Vmeste" - Yhdessä venajankielisten yhdistyksen. Yksi yhdistyksen tärkemmistä työmuodoista on työ seniorin kanssa. Kolme vuotta sitten yhdistyksessämme alkoi toiminta "Hopea lanka"- kerho. Tunnen hyvin venäjänkielisten iäkäiden ongelmia ja olen iloinen jakamaan tietojani ja taitojani MUKES:ssa.

 

 

Ilari Rantakari, hallituksen jäsen

 

 

 

 

 

 

MUKES säännöt

 

Kulttuurinen Moninaisuus -Muistikeskus ry MUKES säännöt

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

MUKES laskutustiedot

Kulttuurinen Moninaisuus -Muistikeskus ry
Kumpulantie 1, 00520 Helsinki


IBAN: FI26 1544 3000 2602 78
BIC/SWIFT: NDEAFIHH Pankki: Nordea Bank Oyj

 

Y-tunnus:      3166879-1
Sähköposti:  info@mukes.fi


MUKES laskutusosoitteemme ovat päivittyneet!

Päivitättehän asiakasrekisteriinne uudet laskutustietomme.
Toivomme, että lähetätte laskunne jatkossa ensisijaisesti verkkolaskuina. Verkkolaskujen käsittely on sekä lähettäjälle että vastaanottajalle nopeampaa, luotettavampaa ja edullisempaa kuin paperilaskujen käsittely.


KLIKKAA tästä: MUKES verkkolaskuosoite